سفارش تبلیغ
صبا ویژن

کروم چیست؟

علائم کمبود کروم
طبق اطلاعات مرکز پزشکی دانشگاه مریلند ، بیش از 90 درصد آمریکایی ها ممکن است کروم کافی را از طریق غذا دریافت نکنند. اگرچه کمبود واقعی نادر است و تعریف دقیق آن دشوار است.

زنان باردار ، افراد مسن ، کسانی که قند زیادی مصرف می کنند و ورزشکاران نسبت به افراد بزرگسال بیشتر مستعد ابتلا به کمبود کروم هستند. آمریکایی ها همچنین به دلیل مصرف بیشتر مواد غذایی صنعتی که از مزارع حاصلخیز و خاکهای غنی از مواد معدنی حذف شده ، سطح کروم کمتری دارند.

علائم کمبود کروم شامل موارد زیر است:

متابولیسم ضعیف قند خون
خستگی و کمبود انرژی
تغییر در وزن ، اشتها یا خلق و خوی
مصرف چه مقدار کروم در روز مورد نیاز است؟
میزان کروم مورد نیاز ، برحسب میکروگرم بیان می شود. مطابق با گفته ی انستیتوی ملی بهداشت:

در سال 1989 ، میزان کروم مورد نیاز روزانه برای بزرگسالان و نوجوانان حدود 50 تا 200 میکروگرم بود. در سال 2001 ، DRI (میزان مصرف روزانه) برای کروم ایجاد شد.

میزان مصرف مورد نیاز روزانه کروم در افراد مختلف بصورت زیر است:

مردان بالغ – 35 میکروگرم
زنان بالغ – 25 میکروگرم
مردان بالای 50 سال – 30 میلی گرم
زنان بالای 50 سال – 20 میلی گرم
زنان باردار – 30 میکروگرم
زنان شیرده – 45 میکروگرم
غذاهای سرشار از کروم
همانطور که قبلاً به آن اشاره شد ، اندازه گیری میزان دقیق کروم در مواد غذایی مشکل است . اما چرا؟ به دلیل کیفیت متفاوتی که در شیوه های تولید محصولات کشاورزی و دامداری وجود دارد – به عنوان مثال محتوای خاک از یک مزرعه به مزرعه ی دیگر متفاوت است – تقریباً غیرممکن است با اطمینان بگوییم که یک فنجان کلم بروکلی دقیقاً حاوی 20 میکروگرم کروم است. چون این بستگی به محل و چگونگی پرورش کلم بروکلی بستگی دارد.

کروم در بسیاری از غذاهای معمول موجود است ، بنابراین اگر سطح کروم بدنتان پایین است ، بالا بردن میزان آن ، کار سختی نیست. گوشت ، محصولات ساخته شده با غلات سبوس دار مانند نان و غلات صبحانه و همچنین بسیاری از میوه ها و سبزیجات حاوی مقادیر زیادی کروم برای تأمین نیازهای روزانه شما هستند..

لیست مواد غذایی سرشار از کروم عبارتند از:

گوشت گاو
پنیر
نان گندم کامل
جو دوسر
سیب
موز
آلوها
آب پرتقال یا انگور
سیب زمینی
لوبیا سبز
مارچوبه
قارچ
کلم بروکلی
آجیل و خشکبار
سیر
ریحان
مکمل های کروم چه هستند؟
کارشناسان تغذیه معتقدند از آنجا که نیاز روزانه ما به کروم نسبتاً کم است ، بنابراین می توانیم آن را به راحتی از طریق مواد غذایی بدست آوریم. همچنین بیان می کند که مصرف مکمل های کرومیوم (که معمولاً به شکل کروم پیکولینات هستند) ، می تواند مفید باشد.

با این وجود ، کسانی که قند خون دارند یا در معرض ابتلا به بیماری های قلبی عروقی هستند ، بیان می کنند که مصرف مکمل های کروم به رژیم غذایی آنها کمک زیادی می کند و به آنها در حفظ سطح طبیعی قند خون کمک می کند. بسیاری نیز ادعا می کنند که مکمل کروم پیکولینات به کاهش وزن آنها کمک کرده است ، اما این ادعا هنوز بصورت علمی ثابت نشده است.

 

برای مطالعه ادامه مطلب کلیک کنید...